April Fool’s!

You may also like...

5 Responses

 1. Jade says:

  Jammer dat je er mee stopt. Ik denk dat je met de verkeerde motivatie bent begonnen aan deze blog als het je alleen om het aantal bezoekers en reacties gaat. Ik denk dat als je schrijft voor jezelf, omdat je het leuk vindt, je er van geniet, dingen schrijft die jij ook daadwerkelijk interessant vindt (en niet omdat je denkt dat de lezers het interessant vinden) het aantal bezoekers vanzelf zal oplopen. Je zult je bezoekers dan meenemen in jouw enthousiasme. 🙂

  Nogmaals jammer dat je stopt, ik heb over ‘t algemeen alles gelezen (muv films en hier en daar een te lang artikel als ik geen tijd had) maar ik heb zo goed als nooit wat toe te voegen, vandaar dat ik dan niet reageer.

  • Felix says:

   Haha, bedankt voor de woorden, maar het was allemaal maar een 1 april grap. Ik hoop dat je er de humor van kunt inzien 😉

   • Jade says:

    Haha, damn. Ik ben zo met andere dingen bezig dat ik er nooit aan gedacht heb dat het 1 april is. Kan er de lol wel van inzien. 😉 Maar had het ook geloofd, aangezien je jezelf af en toe zo verontschuldigd omdat je niet geschreven hebt. Is niet nodig! Mensen blijven heus wel lezen als je een keer een post overslaat!

 2. 1 april. opgevert.

 3. sjaak swart says:

  lekker felix

Please, tell me why I'm wrong.